Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažno predstavljanje

GEN-I: Nemamo terence, ako vas posjete, prijavite nam

struja račun
Foto: ilustracija
08.05.2014.
u 08:15

I slovenska tvrtka GEN-I i Hrvatska elektroprivreda nijekali su da imaju predstavnike koji obilaze kućanstva i nude ugovore o promjeni distributera električne energije

Nakon što je Večernji list objavio kako je sve više onih koji dolaze ljudima na vrata tražeći uvid u račune za električnu energiju i nudeći im na brzinu ugovore o promjeni distributera bez mogućnosti da ih dobro provjere, u našu redakciju stiglo je još više pritužbi građana.

Kažu: terenci im se predstavljaju kao zaposlenici Elektre iako rade za konkurentske tvrtke.

– Obećali su mi jeftiniju struju, radi se o tvrtki GEN-I, njihovi ljudi dođu, predstave se da su iz Elektre, slikaju osobnu iskaznicu, na prijevaru sklope ugovor – požalila nam se čitateljica (podaci poznati redakciji).

Slovenski opskrbljivač električnom energijom, koji je na našem tržištu odnedavno, žustro niječe takve optužbe – kažu da ni oni, baš kao ni Elektra, nemaju terenske predstavnike.

– Tvrtka GEN-I Zagreb ne zapošljava niti ima na raspolaganju terenske agente koji obilaze domove kupaca te svoje usluge ne nudimo tako. Molimo da se građani jave na besplatni broj naše službe za korisnike 0800 2558 u slučaju da ih posjete terenski agenti koji se predstavljaju kao naši zaposlenici – poručuju iz tvrtke.

Kažu da oduvijek smatraju da terenski predstavnici nisu prihvatljiv način prodaje. U deset mjeseci, koliko su na našem tržištu, poručuju iz te tvrtke, ugovore im je otkazalo samo 18 kućanstva.

>>Na prepad 'hvataju' građane i obećavaju jeftiniju struju

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
09:52 08.05.2014.

terenski predstavnici nisu prihvatljivi jer ih treba platiti!!!

LI
liliZG
13:07 08.05.2014.

ne vidim tu nikorist ni štetu, jer ako ne uzmu neku akontaciju, ugovor koji su sklopili sa takvima je ionako ništavan osim ako na taj način ne kradu podatke slikanjem osobnih i ostalog ,...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije