Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt Ilica: Q'Art

FOTO, VIDEO Tisuće Zagrepčana španciralo Ilicom bez prometa

Zagreb: Ulični sajam Projekt: Ilica Q'Art
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/13
12.06.2022.
u 18:27

Ilica od Frankopanske do Primorske bila je zatvorena za sav promet pa se kava mogla popiti na tramvajskim tračnicama s pogledom na Zagrepčanke u ljetnim haljinama i Zagrepčane u najljepšim, nedjeljnim izdanjima i uz zvuke jazz muzike

Rukotvorine hrvatskih obrtnika, umjetnika i dizajnera, sjajna glazba renomiranih jazz i world music glazbenika, modna revija i izložba studenata Akademije likovnih umjetnosti privukla je danas tisuće Zagrepčana da se prošeću do Ilice gdje se održalo još jedno uspješno izadnje Projekta Ilica Q'Art. 

 

Od jutarnjih sati pa sve do 16 španciralo se, plesalo i zabavljalo, a mnogi su se kući vratili s unikatnim predmetom koji su izradili domaći umjetnici, obrtnici i dizajneri. Ilica od Frankopanske do Primorske bila je zatvorena za sav promet pa se kava mogla popiti na tramvajskim tračnicama s pogledom na Zagrepčanke u ljetnim haljinama i Zagrepčane u najljepšim, nedjeljnim izdanjima i uz zvuke jazz muzike. 

projekt Ilica nastoji oživjeti nekad najvažniju obrtničku, a danas žalosno zapuštenu glavnu zagrebačku ulicu, a to im, izgleda, uspijeva jer je posjećenost sve veća, a u Ilici su oduševljeno fotografirali i turisti. Kako je bilo, pogledajte u galeriji i videima. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
11:16 14.06.2022.

nisu svi mladi da mogu pješačiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije