Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veseli fotosession

FOTO: Pogledajte kako se Bandić zabavljao s Prljavcima u Beogradu

Bandić i Prljavci u Beogradu (1)
Foto: Facebook
1/5
23.12.2012.
u 16:29

Bandić je za vrijeme koncerta sjedio u svečanoj loži, a sa članovima gupe se družio i u backstageu gdje su imali i mali fotosession.

Na koncertu Prljavog kazališta u Beogradu sinoć je bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Bandić je za vrijeme koncerta sjedio u svečanoj loži, a sa članovima gupe se družio i u backstageu gdje su imali i mali fotosession.

Kada su se u Areni začuli prvi taktovi pjesme Mojoj majci (Ruža Hrvatska), kojom je Bodalec pozdravio gradonačelnika Zagreba Milana Bandića u loži, publika koja je do tada bila i te kako glasna, odjednom se utišala i iako su svi u dvorani znali riječi pjesme, gotovo nitko je nije pjevao - piše novinarka Novosti dodajući kako se euforična atmosfera povratila već taktovima prve sljedeće pjesme \'Crno bijeli svijet\'.

>> Prljavci \'zapalili\' Beograd, tišina samo kad su svirali \'Mojoj majci\'

 

Ključne riječi

Komentara 23

RU
RUS
09:56 24.12.2012.

Povraća mi se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HE
hellbani
13:37 24.12.2012.

na nas racun.. jel ? ;)

PE
peugeot
18:06 25.12.2012.

@tomadiploma - Sarajevske pop-rock grupe su bile daleko najbolje u Jugi. Sto ce reci, "Indexi" i, naravno, "Bijelo dugme". Kragujevacki ili ne znam odakle "Smak" je za ove dvije mega grupe nasih prostora jednostavno "macji kasalj". Pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije