Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan grada zagreba

Besplatni koncert, vožnja turističkim busom i obilasci

katedrala
Davor Puklavec/PIXSELL
29.05.2013.
u 08:30

Zagrebačka filharmonija održat će koncert danas od 20.30 sati pokraj fontana, a vožnja autobusom i turističke ture su u petak

Besplatni koncert Zagrebačke filharmonije pokraj novih fontana dar je građanima u povodu Dana grada Zagreba. Koncert se održava danas od 20.30 sati, ali već od 17 sati građani mogu doći na druženje uz kulturno-zabavni program.

Osim koncerta Zagrepčani će se u petak moći besplatno voziti turističkim autobusom kabrioletom od 12 do 18 sati.

Karte se već od danas u 9 sati mogu preuzeti u Turističkom informativnom centru, Trg bana Josipa Jelačića 11, a vožnju daruje Gradski ured za gospodarstvo. Autobusom će se obići najvažnije turističke, povijesne i kulturne znamenitosti Donjeg i Gornjeg grada, a autobus kreće iz Bakačeve ulice.

Ako ne uspijete “uhvatiti” autobus, besplatne turističke obilaske u povodu Dana grada u petak daruje i Turistička zajednica grada Zagreba. Ture su u 10, 12, 18 i 21 sat, prijave nisu potrebne, a mjesto polaska je ispred Turističkog informativnog centra na Jelačićevu trgu.

>>Vodič za Tijelovo - Većina trgovina radit će po uobičajenom rasporedu

>>Razgledajte Zagreb iz turističkog autobusa bez krova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije