Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog desprimske ulice

Bandić očitao bukvicu suradnicima: “Neću tolerirati da zafrkavate građane”

Bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
10.07.2015.
u 12:30

Desprimska ulica u Brezovici nije asfaltirana nakon radova na kanalizaciji

Stanari Desprimske ulice u Brezovici već više od godinu dana žive u prašini. Naime, nakon radova na kanalizaciji ulica nije asfaltirana zbog čega ju je jutros obišao gradonačelnik Milan Bandić te je očitao bukvicu svojim suradnicima. 

– Građani gutaju prašinu zbog vaše, odnosno naše dezorganizacije. Vi godinu dana ovdje zafrkavate ljude i ja to neću tolerirati. To se odnosi na direktore trgovačkih društava, na sve urede, na nabavu i najmanje na izvođače – ukorio je Bandić suradnike, između ostalog Šteficu Mihalic iz Vodoopskrbe i odvodnje te Alena Gospočića iz Zagrebačkih cesta. 

Do problema je došlo jer su se prema planu trebali sanirati samo prekopi, no tijekom radova se cijela ulica raspala. Gradonačelnik je stoga naredio da izračuna koliko stoji asfaltiranje cijele ulice te da se posao napravi, ali sve po zakonu. 

– Ja nikad nisam nikome dao nikakav nalog da radi protuzakonito, ja samo hoću da se posao napravi - rekao je Milan Bandić te napomenuo - tko neće raditi, neka kaže da neće raditi, tko hoće ići na USKOK, neka prijavljuje, a tko će raditi sa mnom, neka radi. 

Za kraj, zaključio je kako se s radovima u Desprimskoj mora krenuti što prije, a on će osobno svaki tri dana nadgledati napredak. 

– Ako bude rupa, ima da vas nema! Građanima ne možemo ostaviti razrovanu ulicu – poručio je.

Komentara 25

Avatar liquidsky
liquidsky
12:45 10.07.2015.

Haha Bandiću, onda se kod svojih holdingovaca raspitaj kakav si sustav javne nabave uveo. Da išta znaš o poslovanju, znao bi i da svi poslovi idu kroz procedure. Jer Bandiću, vrijeme je da nakon 15 godina shvatiš da upravljaš javnom imovinom a ne privatnom birtijom. Ništa ti ne znaš, ti si samo jeftini političar bez dana iskustva u pravom poslovanju tvrtki. Partijski karijerist koji samo naređuje i misli kako je time sve riješeno. Odi u Njemačku pa tamo uvaljuj staljinizam, maši ručicama i pre...eravaj se. Ne bi dugo trajao. Ni pola sata.

HR
Hrabraja
13:33 10.07.2015.

Glumac

DU
Deleted user
13:08 10.07.2015.

Folirant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije