Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DNEVNOM REDU U SVIBNJU

Bandić: O GUP-u će se raspravljati u najkraćem zakonskom roku

Milan Bandić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
13.02.2020.
u 11:42

Sve sam rekao, za pametne dosta, bio je kratak Bandić na pitanje oko odmazde nakon pada GUP-a

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić govorio je kada će se opet u Gradskoj skupštini raspravljati o zagrebačkom GUP-u. Što se tiče odmazde prema HDZ-u, Bandić je rekao da je o toj temi već rekao sve što je imao.

"Od petoga do danas pogledajte sve što sam govorio. I nijednu riječ neću reći, sve sam rekao, za pametne dosta", rekao je Bandić. "Ni jednu riječ nema šanse da iz mene izvučete, jedino možete kliještima ili pištoljem", kazao je javlja N1.

Upitan kad će se ponovno raspravljati o zagrebačkom GUP-u, Bandić je rekao da će se to dogoditi u najkraćem zakonskom roku. Tako bi GUP na dnevnom redu trebao biti u svibnju.

Video: Milan Bandić izviždan ispred Skupštine

 

Ključne riječi

Komentara 8

NK
Najam krova
13:04 13.02.2020.

Bandić čeka izbore u hdz-u, i eto nam GUP-a. Adz će jednoglasno podržati.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:13 14.02.2020.

Hm, čovjek koji frflja i priča non stop 100 na sat i dijeli lekcije, sada vrlo škrt na riječima i priča da se bilo što iz njega može izvuči samo kliještima i pištoljem, a da je za pametne sve rekao. A kaj je s nama glupima i iskrenima? Kad ćemo mi urbi et orbi doznati itinerer i termine GUP-ove nedođije. Meni se čini da je Gradonačelniku dogorjelo do noktiju, i da ga pametni uopće nisu doživjeli. Naravno, svi znamo kak će ići. Prvo HDZ izbori, onda ponovo prijedlog GUP-a u petom mjesecu i svi razdragano na catering u Skupštini na račun poreznih obveznika Zagreba, koje su prevarili. Nazdravlje purgeri. Ili morti nebu tak?

IV
ivanbalic
17:31 15.02.2020.

GUP,je povjest,a nadajmo se i ti uskro letis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije