Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Dan sestrinstva

[ANKETA] Medicinske sestre prema nama su ljubazne, odlično rade i bolje su od doktora

anketa
Foto: PA/Pixsell
1/4
13.05.2016.
u 08:00

Međunarodni dan medicinskih sestara obilježava se 12. svibnja, na dan rođenja Florence Nightingale. U Zagrebu radi oko pet tisuća medicinskih sestara.

Siniša Krupljanić, ugostitelj, 36: Nažalost, ne znam puno o njihovu položaju, odnosno kakve su im plaće i koliko rade, ali mislim da zaslužuju puno jer s njima imam samo dobra i ugodna iskustva.

Sonja Savić, umirovljenica, 64: Medicinske sestre bolje su od liječnika. Oni vas poslušaju, malo pregledaju, a one odrade ostatak posla. Daju vam injekcije, prođu s vama terapiju koja se prepiše, napišu recept za lijek...

Zoran Grujić, poduzetnik, 53: Ne idem često liječniku, a još manje me ima u bolnici. Doduše, znam medicinsku sestru kod svog liječnika opće prakse i zaista nemam ni riječi zamjerke, odlično radi svoj posao.

Komentara 4

JU
jurautegurovic
08:56 13.05.2016.

hvala im na brizi i njezi super su

NE
nevenpai
10:58 13.05.2016.

sestrama treba odati veliko priznanje za brigu o bolesnicima

KO
Komentator3
12:01 13.05.2016.

sestre puše u bolnicama, kraj bolesnika, poslah nekoliko pritužbi s dokazima, s jedne strane vam pomažu, s druge vas truju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije