Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Za novu predsjednicu Duge Rese izabrana Marina Novaković

08. prosinca 2008. u 17:27 3 prikaza

DUGA RESA – Marina Novaković izabrana je jednoglasno za novu predsjednicu Foruma mladih SDP-a Karlovačke županije. Odlučili su tako delegati na 2. izbornoj konvenciji koja je održana u Dugoj Resi, a na kojoj je dosadašnji predsjednik Tomislav Srakočić istaknuo da je prije dvije godine, kada je on postao povjerenik FM SDP-a, bilo samo 35 članova u četiri organizacije, a danas ima više od 300 članova organiziranih u devet organizacija diljem Županije.

Za potpredsjednike organizacije izabrani su Marin Božičević iz Duge Rese i Romeo Tomak-Marković iz Ozlja. Novoizabrana predsjednica Marina Novaković, iznoseći program rada, naglasila je da će raditi na osnivanju novih organizacija i povećanju članova, novim samostalnim akcijama, a aktivno će se uključiti i u predizbornu kampanju.

Na skupu se okupilo puno mladih esdepeovaca na čelu s Davorom Bernardićem, predsjednikom Foruma mladih SDP-a Hrvatske i saborskim zastupnikom, a punu potporu u radu dali su i im stariji kolege, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije dr. Bruno Kurelić, Stjepan Golub, načelnik općine Draganić, Ivan Kalić i Branko Eremić, predsjednici stranačkih ogranaka D. Rese i Vojnića, Klemen Vitković, član ZARES- a iz Slovenije i drugi gosti. (I. M. Z.)


Marko Grubnić i Momčilo Gurović
POSLOŽILO MU SE
Marko Grubnić: 'Presretan sam, vjenčat ćemo se ove godine'
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima