Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka Skupštine

Županijski zastupnici: Očuvajte regionalnu jedinstvenost Istre!

Istra
Duško Marušić/PIXSELL
29.10.2013.
u 23:22

IDS, kao predlagač, želio je čuti mišljenje predstavnika građana u županijskoj Skupštini, kada se o tome, kazao je potpredsjednik IDS-a Boris Miletić, već nije pitalo građane.

Nakon što su usuglasili stavove i objedinili predložene tekstove IDS-a i SDP-a, vijećnici Skupštine Istarske županije kasno večeras su jednoglasno usvojili Deklaraciju o regionalnom razvoju i jedinstvenosti Istre. Njome zahtijevaju očuvanje regionalne posebnosti Istre, ali i decentralizaciju Hrvatske, jer se Zakonom o regionalnom razvoju, zajedničko je mišljenje, uvodi još veća centralizacija.

Podsjetimo, Savjet IDS-a u ponedjeljak je jednoglasno usvojio deklaraciju kojom izražavaju neslaganje predloženim Zakonom o regionalnom razvoju u djelu planskih područja. IDS, kao predlagač, želio je čuti mišljenje predstavnika građana u županijskoj Skupštini, kada se o tome, kazao je potpredsjednik IDS-a Boris Miletić, već nije pitalo građane.

>>\'Istra je samostalna, ne prihvaćamo pripajanje Sjevernom Jadranu\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije