Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez mrtvih

Zrakoplov se odbio od piste, prepolovio i završio u rijeci

avion
AFP
13.04.2010.
u 08:55

Nitko od 103 putnika i šest članova posade nije poginuo, no prve informacije govore kako ima ozlijeđenih putnika sa slomljenim nogama i ozljedama glave.

Nitko nije poginuo u još jednoj zrakoplovnoj nesreći koja se ovoga puta dogodila u indonezijskom gradu Manokwari.

Zrakoplov Boeing 737 nije se uspio zaustaviti na pisti s koje je, prema izjavama očevidaca, odskočio, prepolovio se na dva dijela te se zaustavio u plitkoj rijeci na kraju piste.

Nitko od 103 putnika i šest članova posade nije poginuo, no prve informacije govore kako ima ozlijeđenih putnika sa slomljenim nogama i ozljedama glave.

Za sada je glavni krivac nesreće ružno vrijeme, odnosno jaka kiša.

Komentara 3

GL
Glista
15:31 13.04.2010.

Boeing. Made in USA.

UK
Ugo Kajvez
22:56 13.04.2010.

Inače indonesia nema baš sjajnu reputaciju sa svojim zrakoplovstvom, slabi standardi, nadzor, itd, itd, ... vuče se to njima već desetljećima ......

UK
Ugo Kajvez
22:59 13.04.2010.

13.04.2010. u 15:31h Glista . Boeing, kao i airbus su zaista dobro napravljeni zrakoplovi ...... u pitanju je ljudski faktor i standardi održavanje i rukovanje u pojedinim avio kompanijma kad dobe te zrakoplove od proizvođače .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije