Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znamo kojim tipom poklona možete ostaviti trag u vremenu

Krizma
Foto: Iva Komesar
1/4
21.05.2024.
u 12:13

Društveni kalendari još uvijek se pune uzbudljivim novim sadržajima, što nije ni čudno, jer gledamo ususret ljetu i početku još jedne sezone događanja koja će nam obilježiti slobodno vrijeme. Velike su šanse da se netko naš blizak krsti, pričesti ili ulazi u bračnu luku, pa se uz one slatke nedoumice o tome što ćemo odjenuti pred nas stavlja i vječni izazov: što ćemo pokloniti?

Upravo je vječnost kvaliteta kojoj sve više težimo kada su u pitanju pokloni za posebne prigode: krstitke, prve pričesti, svete potvrde i vjenčanja. Želimo ostaviti trag u vremenu i darovati bliskoj osobi vječnu dragocjenost koja će ostati lijepa uspomena.

Zlatnik „Čipkarstvo“ i zlatna medalja „Krštenje“
Foto: Iva Komesar

Tu našu težnju itekako dobro prepoznaju stručnjaci iz Hrvatske kovnice novca, koji iz godine u godinu donose novi sjaj staroj tradiciji darivanja zlatnika, srebrnjaka te zlatnih i srebrnih medalja. Oni ovu tradiciju osuvremenjuju i prilagođavaju je modernim potrošačima, pružajući pamtljivo rješenje za samu gestu darivanja, kojim će zadovoljni biti i kupac i osoba koju se daruje.

Ako se pita Hrvatsku kovnicu novca, što ćemo onda darivati ove godine? Uz zlatnike i srebrnjake koji su čest izbor njihovih kupaca, ove ćemo se godine još više okrenuti medaljama. Novost u ponudi Hrvatske kovnica novca, upravo su medalje koje dolaze u novim i većim promjerima, kao i u višoj čistoći zlata (Au 999,9/1000) i srebra, prilagođavajući se suvremenim potrebama i željama klijenata.

Zlatna medalja „Crkva sv. Marka“ i zlatna medalja „Sveti Antun“
Foto: Branimir Kralj

Bilo da birate zlatne medalje s motivom Svetog Antuna, Krštenja, Kamenitih vrata ili Crkve svetog Marka, ili srebrne medalje poput one s motivom Zagrebačke katedrale i Trga bana Josipa Jelačića, svaka od njih nosi u sebi jedinstvenu priču i duboku simboliku.

Sve nove medalje dolaze u prepoznatljivoj plavoj kutiji s omotom, koja dodatno naglašava njihovu posebnost i važnost trenutka koji obilježavaju. A uz mogućnost personalizacije, poput graviranja željene poruke na srebrnim medaljama "Križ", „Dan krizma“ i "Dan vjenčanja", svaki poklon postaje još osobniji i dragocjeniji.

Srebrna medalja „Zagrebačka katedrala“
Foto: Branimir Kralj

Nadolazeće svečanosti u vašem životu prilika su za stvaranje vječnih uspomena i ostavljanje trajnog traga. Zato neka Hrvatska kovnica novca bude vaš partner u darivanju i omogući vam da svaki poseban trenutak obilježite na najljepši mogući način. Osim u web trgovini Hrvatske kovnice novca, savršen poklon koji će trajati cijeli život možete pronaći i na prodajnim mjestima ovlaštenog partnera „Centar zlata“.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije