Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U OBITELJI

Ženu tukao, vukao, prijetio joj i nije dao da izađe iz stana

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
29.12.2020.
u 09:36

Žena je zadobila lakše ozlijede po glavi i vratu.

Zbog nasilja u obitelji i nanošenja lakše ozljede na Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci ispitan je 23-godišnjak. Sumnjiči ga se da je  26. prosinca, od 6 do 11 sati na području Primorsko-goranske županije, vrijeđao suprugu i bio fizički nasilan prema njoj. 

Osim toga, spriječio ju je da ode iz stana te joj je prijetio. Kada je ona ipak uspjela pobjeći, on ju je sustigao, zgrabio za gornji dio tijela te ju je pokušao odvući u stan, u čemu ga je spriječio netko od susjeda. Žena je zadobila lakše ozlijede po glavi i vratu. 

Tužiteljstvo je predložilo sucu istrage Županijskog suda u Rijeci da se nasilni mladić pritvori zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Komentara 5

IV
IvicaKerempuh
09:54 29.12.2020.

Gle "junaka"!! Zakaj se ne uhvatiš sa muškim u koštac? Jer ti fale "cojones"!!

DU
Deleted user
09:47 29.12.2020.

Sreća da smo potpisali Istambulsku , pa su žene sad sigurne od zlostavljača. kako bi tek bilo da nismo?

KO
Kokoiduhovi
13:44 29.12.2020.

Ljudi; pa kako govori HDZov župan Alojz Tomašević svojoj ženi; "Pa što ako dobiješ koji šamar, udarac...ja sam bećar, udarim te, al te volim" I eto; tu svoju poruku ljubavi proširio je Hrvatskom; nije kažnjen, nije kriv...zato jer je HDZovac?? jer je političar? Jer Hrvati smatraju da je pravo muža mlatiti ženu? Jer žena ne zarađuje pa u tom slučaju treba malo batina? Jer je žena, a ne muško, pa neka vidi tko je šef? Ili je to samo naša tradicija, dio kulture??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije