Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslali zahtjev

Članovi Predsjedništva DP-a žele sjednicu da im Škoro sam pojasni zašto je dao ostavku

Miroslav Škoro
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
23.07.2021.
u 18:30

Izvanredna je sjednica nužna, smatraju ovi članovi Predsjedništva stranke

Da sam Miroslav Škoro, a onda i Dario Žepina pojasne svoje ostavke, da se iskoordiniraju budući medijski istupi, ali i da se Mario Radić, v.d. predsjednika, očituje o daljnjoj organizaciji i radu stranke - što točno žele, a i da bi sve to trebali dobiti na izvanrednoj sjednici Predsjedništva Domovinskog pokreta, jasno su, upravo u zahtjevu za tom sjednicom, vrhu stranke podastrali redom Ante Prkačin, Vesna Vučemilović, Stipo Mlinarić, Ružica Vukovac, Davor Dretar, Igor Peternel, Slaven Dobrović, Damir Markuš, Barbara Knežević, Zorica Gregurić i Nikola Grabovac.

Izvanredna je sjednica nužna, smatraju ovi članovi Predsjedništva stranke, zbog "iznenadnih i pomalo čudnih okolnosti" u kojima je ostavku na mjesto predsjednika stranke podnio Škoro, a za njim i Žepina kao glavni tajnik. 

- S obzirom na novonastale okolnosti i činjenicu da nisu usvojeni temeljni podakti Statuta Domovinskog pokreta (npr. Pravilnik o članstvu), niti je samoproglašeni vršitelj dužnosti na bilo koji način uobičajen za funkcioniranje stranaka koji se temelji na Zakonu o političkim strankama pokrenuo demokratsku proceduru sazivanja stranačkih tijela, zahtjevamo žurnu izvanrednu sjednicu Predsjedništva Domovinskog pokreta. Predsjedništvo je najviše tijelo upravljanja strankom između dviju sjednica Domovinskog odbora te obavlja ostale poslove određene Statutom i odlučuje o drugim pitanjima koja Statutom nisu izričito stavljena u djelokrug drugih tijela - navode članovi Predsjedništva Domovinskog pokreta.

Iz DP-a se doznaje da je sjednica Predsjedništva sazvana za sljedeći tjedan, a više detalja znat će se u ponedjeljak.

VIDEO Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

Komentara 17

PI
PijemŽivce7
20:56 23.07.2021.

Kaj vam ima objašnjavat, pobjegulja je opet uteko ko i zadnji put

Avatar Urbanihercegovac
Urbanihercegovac
18:43 23.07.2021.

e moj škoro...da vridiš nešta stavili bi te u premium...

DU
Deleted user
18:53 23.07.2021.

Možda uskok zna??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije