Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan dana prije početka školske godine

Zaražena djelatnica škole u Međimurju, dio nastavnika u samoizolaciji

Opatija: Građani se mogu testirati na koronavirus u šatoru postavljenom kod Doma zdravlja
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
31.08.2020.
u 10:29

Radimo sve po uputama epidemiologa i pripremamo se za novu nastavnu godinu. Dio djelatnika je kod kuće - rekao nam je ravnatelj Tomislav Gregur

Zbog koronavirusa kojom je zaražena jedna djelatnica, dio nastavnika Srednje škole Prelog u Međimurskoj županiji, koji su s njom bili u kontaktu, iz preventivnih je razloga završio u četvrtak u samoizolaciji.

- Radimo sve po uputama epidemiologa i pripremamo se za novu nastavnu godinu. Dio djelatnika je kod kuće - rekao nam je ravnatelj Tomislav Gregur.

Hoće li nastavna godina u toj školi početi 7. rujna, sve ovisi o epidemiološkoj situaciji i odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja. - Mi se pripremamo za početak nastave 7. rujna. Nadam se da će nastavna godina početi normalno i da će normalno i završiti. Upisali smo više djece nego lani i veselimo se početku školske godine - kazao je Gregur, koji posao obavlja od kuće.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
babovac
10:47 31.08.2020.

Kakav test - takav i rezultat. Probajte još dvaput testirati. Cirkus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije