Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Zapalio se autobus s Kosova u kojem je bilo 49 putnika

autobus (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
27.04.2012.
u 12:52

Požar je uspio ugasiti vozač vatrogasnim aparatom i tako spriječio širenje vatre na cijeli autobus

Autobus kosovskih nacionalnih oznaka zapalio se sinoć u vožnji, oko 23 sata, na autocesti kod Kutine, priopćila je sisačka policija dodavši kako nije bilo ozlijeđenih. Autobus je prometovao na relaciji Austrija – Kosovo, a u njemu se nalazilo 49 putnika.

Požar je uspio ugasiti sâm vozač vatrogasnim aparatom, čime je spriječio širenje vatre na cijeli autobus. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara samozapaljenje zračnog filtera i akumulatora.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
james49
13:00 27.04.2012.

Kojim putem je taj autobus sa Kosova stigao do nas? Makedonija-Bugarska-Rumonjska-Mađarska? Jer ne vjerujem da je stigao Preko Srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije