Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše James B. Foley

Zapadni čelnici pitaju se koje su granice ruskih ambicija, Rusija želi dominaciju nad većim dijelom SSSR-a

03.03.2022.
u 18:14

Rusi će se u Ukrajini suočavati sa stalnim oružanim otporom i ogorčenim stanovništvom i neće moći legitimirati svoju vlast

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
19:17 03.03.2022.

Zašto plašite ljude? Danas čitam (i vidi se) kako ruski konvoj, 30 km daleko od Kijeva, pati od kvarova, nedostatka nafte i slabog morala vojnika. A onda na istom portalu, u isto vrijeme, najavljuje se da će Rusi osvojiti i Rumunjsku. Kakotokakoto? Što vam je? Znate i sami da je to nemoguće. Ali važno je da se piše i najavljuje, što bombastičnije.

Avatar miran.beri
miran.beri
18:44 03.03.2022.

nova vijest: ukrajinski snajperist ubio ruskog zapovjednika. tako se vodi obrana domovine!

Avatar Cantor
Cantor
21:13 03.03.2022.

Uglavnom se slažem sa člankom. Ali ako Rusi okupiraju cijelu ukrajinu, neće se suočavati sa stalnim oružanim otporom. Ukrajina nije Afganistan. Postavit će marionetsku vladu i ako Ukrajini vrati teritorije onda će biti mir (primjer Čečenije), a zapad će biti krivac jer je na kraju Ukrajinu ostavio na cjedilu (što ustvari i je). Problem je što dalje. Ako se istovremeno ne pritisne Kina imat ćemo situaciju da će ista imati puno jeftinije energente i sirovine od zapada, a osobito Europe. Dok amerika još može kombinacijom pritisaka i dealova sebi ostvariti i korist iz toga, Europa je bukvalno (ne smijem napisati riječ). I još se mora naoružavati protiv opasnosti sa istoka i opet je životno ovisna o americi. Game, set, match. Pa vi sada meni recite da to nije bilo planirano i provocirano da stvari krenu baš u tom smjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?