Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLOZIJA U ZADRU

'Pronađite počinitelje. Ovo je podmukli i kukavički napad na policiju'

Eksplozija u sjedištu PU zadarske
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
05.12.2017.
u 14:27

"Mora se poslati jasna poruka svima kako takvo ponašanje u Hrvatskoj nije dobrodošlo i ne prolazi", stoji u priopćenju predsjednika SPH-a Dubravka Jagića.

Sindikat policije Hrvatske osudio je sinoćnji napad na zgradu Policijske uprave zadarske

"Sindikat policije Hrvatske najoštrije osuđuje sramotni i kukavički čin napada na PU zadarsku, a koji se dogodio noćas oko jedan sat iza ponoći. Takav brutalan napad, kao i način izvršenja, možemo okarakterizirati isključivo krajnje drskim i provokativnim činom na koji očekujemo najoštriji, najbrži i maksimalan odgovor svih državnih službi zaduženih za domovinsku sigurnost", stoji u priopćenju predsjednika SPH-a Dubravka Jagića

Eksplozija u sjedištu PU zadarske
1/6

"Mora se poslati jasna poruka..."

Zahtijevaju da se sve "raspoložive policijske i snage drugih sigurnosnih službi" stave na raspolaganje te da prioritet bude "utvrđivanja počinitelja ovog podmuklog i kukavičkog napada na policiju".  "Mora se poslati jasna poruka svima kako takvo ponašanje u Hrvatskoj nije dobrodošlo i ne prolazi. Stoga se na ovakav izazov mora odmah i najoštrije odgovoriti svom snagom represivnog aparata", zaključuje u priopćenju Jagić.

Podsjetimo, u dvorištu zadarske policije, u Ulici bana Josipa Jelačića, sinoć je eksplodirala zasad nepoznata eksplozivna naprava.

Komentara 10

GU
Gustirna
19:54 05.12.2017.

Ovaj kao da je ucio zanat kod pedofilskog marsala tita ....i njegovog bombaskog procesa...

BJ
Bjelovar112
17:15 05.12.2017.

nije jagicu lose ugodno se popunio

GU
Gustirna
19:52 05.12.2017.

Bar da je sindikat policije ovako porucio policiji kada su prosuli mozak branitelju pajicicu...i kada je nestala snimka tog dogadjaja....i sve prebacili na rakiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije