Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Eksplozija u dvorištu sjedišta zadarske policije

Eksplozija u sjedištu PU zadarske
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
05.12.2017.
u 10:08

Prema neslužbenim informacijama, eksplozivna naprava najvjerojatnije je ubačena izvana, na sjeverni dio dvorišta PU zadarske.

U dvorištu zadarske policije, u Ulici bana Josipa Jelačića, eksplodirala je zasad nepoznata eksplozivna naprava u noći s ponedjeljka na utorak.

Eksplozija je odjeknula nešto prije jedan sat u unutarnjem dvorištu sjedišta Policijske uprave zadarske. Iz PU zadarske izvijestili su da u eksploziji nema ozlijeđenih i da je pričinjena manja materijalna šteta.

"U trenutku eksplozije, u blizini nije bilo službujućih policajaca i nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta. Na mjestu događaja provodi se očevid u sklopu kriminalističkog istraživanja", rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Prema neslužbenim informacijama, eksplozivna naprava najvjerojatnije je ubačena izvana, na sjeverni dio dvorišta PU zadarske.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
11:42 05.12.2017.

u sjedištu policije nije, srećom, bilo policajaca.... pa gdje su to onda oni?!

Avatar kravata
kravata
12:18 05.12.2017.

to mogu samo oni koji ne zele da se odrzi koncert pjevaca koji voli hrvate i hrvatsku. cista provokacija da bi se reklo zabrana zbog sigurnisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije