Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZAMAŠAN IZNOS

Zaboravila na njega 2 godine: Žena pronašla stari loto listić pa se šokirala kad je otkrila da je dobitan

Hrvatska lutrija
Hrvatska lutrija
27.12.2023.
u 09:17

Sretna dobitnica na Lotto Totu dobila je pozamašan iznos još 2021., no nije primijetila da je listić dobitan

Dobitak od 100.000 eura ženu iz njemačkog Magdeburga svakako je razveselio. Ono što iznenađuje jest činjenica da je taj dobitak čekao na nju čak dvije godine! Ova sretna dobitnica na Lotto Totu dobila je pozamašan iznos još 2021., ali nije primijetila da je listić dobitan. Cijelo vrijeme bio je u njezinu stanu, no nije provjerila brojeve.

– Žena je upisala šesteroznamenkasti dobitni broj nakon što je igrala loto Super 6. Unatoč izvještajima o dobitku, kojih je bilo nekoliko, žena nam se javila tek nešto prije Božića – objasnili su iz Lutrije, prenosi Fenix Magazin

Naime, kako su objasnili, žena je spremila listić u stanu kako bi kasnije provjerila je li dobitan, no otada su prošle dvije godine. Inače, ovakve situacije nisu toliko rijetke – samo u njemačkoj saveznoj državi Saska-Anhalt još uvijek 660.000 eura čeka dobitnike u 2021. 

Ova žena i dalje bi imala vremena, jer se dobici iz 2021. mogu preuzeti do 31. prosinca 2024. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Boić je i stanovnicima zagrebačkog ZOO-a: Održana je tradicionalna podjela darova životinjama

Ključne riječi

Komentara 2

DE
Dex
13:47 27.12.2023.

našao sam i ja prošle godine parsto kuna u knjizi koje sam spremio par godina ranije .... da nisam trebao tu knjigu vjerojatno bi još bile unutra

Avatar korisnik652
korisnik652
10:12 27.12.2023.

Tamo,nitko ništa ne provjerava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije