Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ralice spremne

Zabijelila se polja i krovovi na istoku Slavonije

Vinkovci
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
24.01.2014.
u 21:24

Kao što su meteorolozi i najavljivali, kasno popodne i predvečer zabijelila su se polja i krovovi kuća u vinkovačkom kraju, ali i na cijelom istoku Slavonije.

Kao što su meteorolozi i najavljivali, kasno popodne i predvečer zabijelila su se polja i krovovi kuća u vinkovačkom kraju, ali i na cijelom istoku Slavonije.

Tijekom večeri pada sitan ali prilično gust snijeg, ali je temperatura oko nule ili možda stupanj iznad ništice, snijeg se zadržava na tlu, ali još nema problema na prometnicama jer snijeg koji padne na cestu, uglavnom ne ostaje jer ga "razgaze" kotači vozila.

Na nekim mjestima na cesti Vukovar-Ilok i Vinkovci-Tovarnik, vjetar nanosi snijeg na kolnik, ali ništa ozbiljno što bi ometalo normalno odvijanje prometa. Ipak, prometna policija preporučuje opreznu vožnju, prilagoditi brzinu uvjetima na cesti i održavati propisni razmak između vozila jer kolnici su vlažni i klizavi. Ekipe vinkovačke Nadcestarije su spremne i čim snijeg prestane padati, kreću s ralicama i posipačima agregata. Tijekom noći se očekuje pad temperature za nekoliko stupnjeva što bi moglo načiniti tanku ledenu pokoricu pa vozači koji moraju voziti i tijekom noći neka budu maksimalno oprezni.

>>Kaos u Zagrebu: Kolone na cestama, neki busevi ne voze, do taksija nemoguće doći

>>Umalo nesreća ispred Banskih dvora: Na radnike pala velika količina snijega!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije