Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINCI GA srušili

Za dlaku izbjegao smrt: Vozači u Kijevu imali su veliku sreću, dio projektila pao kraj auta

REUTERS
01.06.2023.
u 09:39

Ukrajina je taj dan srušila 11 ruskih krstarećih i balističkih projektila ispaljenih u napadu na Kijev

Nevjerojatnu sreću imao je vozač automobila u Kijevu ispred kojega je pao projektil tijekom ruskog napada na ukrajinski glavni grad u ponedjeljak 29. svibnja. Na snimci koju je objavio i Reuters, a koja je snimljena iz drugog vozila, vidi se kako dio projektila pada na prometnu cestu točno ispred bijelog automobila. Vozač je gotovo sigurnu smrt izbjegao za dlaku. 

Reuters je uspio potvrditi autentičnost videa prema zgradama i cesti koja se vidi na snimci, a kasnije su snimili i posljedice napada, što također potvrđuje vrijeme i mjesto incidenta. 

 

Ukrajina je taj dan srušila 11 ruskih krstarećih i balističkih projektila ispaljenih u napadu na Kijev, a u napadu je jedna osoba ozlijeđena te nije zabilježena veća šteta.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, ruske glavne mete obično su zalihe zapadnog oružja, energetski objekti i vladine zgrade, ali s obzirom na to da su u ponedjeljak rakete oborene iznad Kijeva nije jasno što im je bio cilj. Rusija je u posljednje vrijeme povećala učestalost zračnih napada dok se Ukrajina priprema za pokretanje protuofenzive. 

GALERIJA Napad dronovima na Moskvu

1/9
Ključne riječi

Komentara 4

SE
Serengeti
15:52 01.06.2023.

Na drugim medijima su prikazane i slike te rakete izbliza. Na slici su vidljiva latinična slova na engleskom jeziku. Ta raketa je došla iz američkog sustava Patriot. Isto se može zaključiti i iz videa. Da je to bila ruska raketa ili dron nastao bi krater na zemlji. Ukrajinci ne znaju rasporediti protuzračnu obranu pa u Ukrajini ginu civili. Tako je od početka rata.

DU
Deleted user
09:50 01.06.2023.

Mora da je pao još jedan Kinžal😂

MA
Marko1111
10:39 01.06.2023.

Ovo projektil je indentičan projektilima ispaljenim iz sustava protuzračne obrane Patriot.🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije