Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa nisu našli

Washington: Prijetnja bombom bila je lažna

Uniion Station, željeznički kolodvor u WAshingtonu
Foto: Reuters
28.07.2016.
u 07:19

Zaposlenik američke željezničke tvrke Amtrak incident je opisao kao "lažnu uzbunju" i rekao da će doći do malog kašnjenja vlakova. Sve je trajalo manje oko sat vremena.

Policija u Washingtonu izvijestila je da je, nakon što je glavna željeznička stanica Union Station u srijedu evakuirana zbog prijetnje bombom, sve čisto i dopustila je putnicima ponovni ulazak u vlakove.

"Nismo pronašli ništa. Ne bismo pustiti putnike natrag da nije bilo sve jasno", rekao je za Reuters policijski službenik koji je želio ostati anoniman.

Zaposlenik američke željezničke tvrtke Amtrak incident je opisao kao "lažnu uzbunu" i rekao da će doći do malog kašnjenja vlakova. Sve je trajalo manje oko sat vremena.

Brojni putnici bili su u panici napustili glavnu željezničku stanicu, a policija je priopćila da nakon ranijeg izvješća o prijetnji bombom istražuje moguću sumnjiv paket.

>> Detonacija blizu izbjegličkog centra, nema tragova eksploziva

Komentara 1

Avatar tabasko
tabasko
10:07 28.07.2016.

Halo šta se pravite blesavi. Nova-tv Plenkovič gostovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije