Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija od Primorsko-goranske dobila donaciju od 32 agregata

Agregati
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/2
14.11.2014.
u 14:07

Predsjednik Vatrogasne zajednice Vukovarsko-srijemske Antun Jelić zahvalio je na vrijednoj donaciji.

Vukovarsko-srijemska županija dobila je o Primorsko-goranske županije donaciju od 32 agregata od kojih je 28 uručila županijskoj Vatrogasnoj zajednici, a po dva  vinkovačkom Crvenom križu i vinkovačkoj stanici Hrvatske gorske službe spašavanja.

- Sigurni smo da su agregati došli u prave ruke. Proživjeli smo strahote u svibnju i znamo što znači kada nemaš dovoljno opreme, a ona ti treba. Zato nam je cilj opremiti institucije na našem području poput vatrogasaca, Crvenog križa i HGSS-a da budu spremni na sve izazove koje se stavljaju pred njih. Ovo nije ni prva, ali ni posljednja donacija, bit će ih još kako bi naše ekipe za intervencije pri nesrećama bile što spremnije - kaže Zdravko Kelić, dožupan i pročelnik Stožera za zaštitu i spašavanje.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Vukovarsko-srijemske Antun Jelić zahvalio je na vrijednoj donaciji. - Naših 28 vatrogasnih društava uspješno obavlja sve zadaće, a to ne bi mogli kada ne bi bili dobro opremljeni. Agregati su nam potrebno svugdje gdje na terenu nema struje. Agregatom pokrećemo crpke za vodu i osvjetljavamo požarište - kaže Jelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije