Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija priznaje Kosovo?

Vučić blefira, iza svega je megaprojekt od pola milijarde eura? 'Ovo je brisanje Srbije'

02.03.2023.
u 09:19

Aleksandar Vučić našao se na udaru kritika kako opozicije tako i javnosti nakon što je visoki predstavnik EU za vanjsku i sigurnosnu politiku Josep Borrell kazao da su Aleksandar Vučić i Albin Kurti prihvatili prijedlog sporazuma o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije, s tom razlikom da je Kurti bio spreman potpisati, dok je Vučić to odbio.

Komentara 26

Avatar Balcanicus
Balcanicus
17:06 02.03.2023.

Dnevna doza Vučića :)

ZI
zinegoid
11:41 02.03.2023.

ove treba promatrati u svjetlu izjave šešeljeva čeda da moraju biti višestruko vojno jači od hrvatske, što upravo i ostvaruju. poznat je razlog tome, ostavljaju svoje enklave posvuda do trenutka kada krenu da to okupe. ruska taktika, smrdiski svet..... samo ima jedan za nas problem, da jugosloveni na vlasti o tome ne vode računa

Avatar kunopas
kunopas
22:30 04.03.2023.

Nije "Organizacija za sigurnost i kooperaciju u Europi", nego je "Organizacija za europsku sigurnost i suradnju" (OESS). Opet se prepisivalo s balkanskih portala ;) Ili je radio Google Translate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije