Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovao na HRT-u

Vrdoljak: Očekujem da Marić stavi svoj mandat na raspolaganje, da ne bude više teret

Ivan Vrdoljak
Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.04.2017.
u 11:42

Narod niti treba niti želi takve političke pionire. Zloupotreba je moguća, vrlo opasna i svi sudionici političkog sustava i sve institucije s povjerljivim informacijama moraju zaštititi svoju zemlju', kazao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak

Strah me zloupotrebe sustava. Bojim se da Vlaho Orepić i Božo Petrov ne razumiju kako se sustav za korištenje povlaštenih informacija na koje su imali pravo kao ministar i predsjednik Sabora - ne smije zloupotrebljavati. To može biti opasno za cijelu državu. Narod niti treba niti želi takve političke pionire. Zloupotreba je moguća, vrlo opasna i svi sudionici političkog sustava i sve institucije s povjerljivim informacijama moraju zaštititi svoju zemlju', kazao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak gostujući u emisiji Intervju tjedna urednice i voditeljice Jasmine Popović.    

 "Očekujem da će Marić dati svoj mandat na raspolaganje, da ne bude više teret", kazao je Vrdoljak. 

Komentara 4

HE
herc7
16:53 13.06.2017.

to svi vide samo me Maric sinek ivičin

BL
Blomberg
14:30 29.04.2017.

Pa Maric moze zamjeniti 3 Vrdoljaka

Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:45 29.04.2017.

pa sto ti nisi bio stavio svoj kad te narod molio.zato ckomi i nelaprdaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije