Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremite se

Vraćaju nam se vrućine, a onda opet nova promjena

vrućina
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
10.06.2018.
u 10:37

Početak novog radnog tjedna donosi pretežno sunčano vrijeme. Bit će vrlo toplo, ponegdje i vruće

Prema prognozi DHMZ-a danas će biti pretežno sunčano. U unutrašnjosti sredinom dana i poslijepodne uz umjeren dnevni razvoj oblaka mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi i grmljavina, ponajprije u Slavoniji, Gorskome kotaru i Lici te unutrašnjosti Dalmacije. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 26 do 30 °C.

U ponedjeljak će također biti pretežno sunčano, vrlo toplo, ponegdje i vruće. Uz dnevni razvoj oblaka u gorju mala mogućnost za poneki pljusak.  Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, na moru od 19 do 22, a najviša dnevna većinom između 28 i 31 °C.

vrućina
1/19

Prema DHMZ-u od ponedjeljka pretežno sunčano, vrlo toplo i vruće te uglavnom stabilno. U unutrašnjosti uz dnevni razvoj oblaka može biti i ponekog pljuska, u utorak i na sjevernom Jadranu, a u srijedu će biti nestabilnije.

Prema sedmodnevnoj prognozi dolazi nam nova promjena s kišom a i temperatura zraka će biti niža.

Foto: DHMZ/Screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
13:00 10.06.2018.

Vrijeme -stalna mijena jest.......Oscilacija od 5 ili 9 stupnjeva nije čudo već konstanta ,a kiša -sunce izmjena također. Naslovi i najave tog "užasa" je nepotrebno.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije