Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPO GA KOŠTALA PIJANA VOŽNJA

Vozio sa 1.95 promila, sudjelovao u nesreći pa kažnjen sa 6600 kuna

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
25.05.2021.
u 12:05

Osim toga mu je izrečena  i zabrana  upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju mjesec dana.

Muškarac (45) kažnjen je sa 6600 kuna, jer je, kako je priopćila zagrebačka policija, 23. svibnja oko 17.30 sa 1,95 promila alkohola upravljao automobilom zadarskih oznaka. Kretao se Slavonskom avenijom.

Kada je došao do križanja s Marohnićevom ulicom sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je nastala materijalna šteta. Policija ga je nakon očevida privela kako bi se otrijeznio. Nakon toga je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen sa 6600 kuna. Osim toga mu je izrečena  i zabrana  upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju mjesec dana.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IN
invicible
20:07 25.05.2021.

znaci prosa je minimalno odnosno nista neciji igrac da je netko od normalnih to napravia ode dozvola na godinu i globa oko 30k minimalno dada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije