Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća

'Vozio je auto i prije nego što je položio, volio je brzu vožnju'

nesreća
10.01.2015.
u 19:41

Živote dvoje maturanata, 18-godišnjeg Denisa Džanije iz Lađevaca kod Okučana i 17-godišnje Ines T. iz Rajića ugasila je stravična prometna nesreća koja je mladi ljubavni par zauvijek razdvojila u petak poslijepodne na cesti naselja Jazavica pokraj Novske

Živote dvoje maturanata, 18-godišnjeg Denisa Džanije iz Lađevaca kod Okučana i 17-godišnje Ines T. iz Rajića ugasila je stravična prometna nesreća koja je mladi ljubavni par zauvijek razdvojila u petak poslijepodne na cesti naselja Jazavica pokraj Novske. Voljeli su se i bili nerazdvojni posljednje dvije godine svojih srednjoškolskih dana.

U obitelji Ines T. neopisiva bol, suze i tuga roditelja i starijeg brata. Ines je završavala Ugostiteljsko-turističku školu za konobaricu u Novoj Gradiški, a pred lijepom su djevojkom tek bili planovi i nade za budućnost. Brat blizanac Robert ne može vjerovati da Denisa više nema. Njegovi razredni kolege iz novljanske gimnazije opisuju ga kao povučenog i solidnog učenika koji je namjeravao upisati Policijsku akademiju.

Prodavao lubenice i povrće

– Stalno su bili zajedno, rijetko u društvima i na mjestima gdje su se okupljali mladi. Slobodno su vrijeme često provodili sami, najčešće u autu jer su uživali u vožnjama. Denis je auto znao voziti i prije nego što je prije mjesec dana položio vozački ispit. Nabavio je sportski automobil, opel tigru, i volio je ubaciti u višu brzinu. Dolazio je tim autom i u školu – pričaju ožalošćeni prijatelji i kolege kojima se priključio u drugom razredu.

Novljani Denisa poznaju i s tržnice kao prodavača lubenica i povrća iz obiteljskog biznisa. Zaljubljeni se par često međusobno posjećivao u obiteljskim kućama, koje je umjesto smijeha, veselja i mladenačke ljubavi sada u crno zavila strašna tragedija. Posljednja zajednička vožnja bila je za njih kobna.

Preminuo u bolnici

Denis je zbog prevelike brzine u zavoju izgubio nadzor za volanom. Auto se zanio prešavši u suprotni trak i udario u peugeot iz suprotnog smjera. Od siline udarca izletjeli su s ceste i udarili u ogradu. Djevojka je odmah preminula, a teško ozlijeđenog mladića vatrogasci su izvukli iz auta.

Kolima novljanske hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu u Novoj Gradiški gdje je preminuo. Mještani su Đanija pamtili po brzoj vožnji kroz naselja. Drugi auto ostao je na kolniku, a u njega je udario vozač audija koji se kretao iza. Vozačica i suvozačica peugeota također su završile u bolnici zbog ozljeda, dok trećem vozaču nije bila potrebna liječnička pomoć.

– Očevid je obavio županijski državni odvjetnik iz Siska, a Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini bit će podneseno izvješće o događaju. Od 18.10 do 22.36 sati za sva vozila bila je zatvorena županijska cesta te se sav promet odvijao obilaznim smjerovima – priopćili su u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj. Tijekom obdukcije bit će utvrđeno je li možda uz brzinu i alkohol uzrok tragedije.

>>U trostrukom sudaru smrtno stradali 18-godišnji mladić i djevojka

Komentara 90

Avatar Equinox
Equinox
21:01 10.01.2015.

Denis je auto znao voziti i prije nego što je prije mjesec dana položio vozački ispit. Nabavio je sportski automobil, opel tigru, i volio je ubaciti u višu brzinu. - - - Tako znaci vozio auto roditelja i prije nego sto je imao vozacku dozvolu i volio je krsiti i dozvoljenu brzinu. Roditelje treba strogo kazniti za sve su oni krivi. I zasto se ne opisuje osobe tih drugih auta kakvi su ti ljudi kako su prosli imaju li psihickih problema zbog manijaka koji im skoro skratio zivot

CR
CrniSkakač
21:07 10.01.2015.

Glupavi rvacki mentalni sklop- žaljenje pijane i neodgovorne bagre. Klinac je bez skrupula kršio zakon, njihova smrt nije tragedija nego posljedica neodgovornog načina života. Da je pokupio neko dijete na cesti VL bi ga nazvao monstrumom i divljakom kao da ovako nije?

Avatar Pacov
Pacov
20:38 10.01.2015.

A sto je sa drugim autom koji je isto imao sudar sa njima pegout,jesu oni dobro,koma sta rade danasnji klinci na cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije