Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljanje u puli

'Vozila je suprotnim smjerom, na putu rušila sve pred sobom'

pula,prometna nesreca (1)
Foto: Snimila čitateljica
1/4
18.01.2013.
u 09:44

Čitateljica iz Pule svjedočila je ''divljanju'' vozača jedne Opel Vectre ulicama Pule u jučerašnjim ranojutarnjim satima. Pročitajte što je sve vidjela i snimila

Neobičnom incidentu svjedočila je u četvrtak čitateljica koja nam je prepričala što se zbivalo dok je vozač jedne bež Opel Vectre divljao u ranojutarnjim satima u centru Pule.

– Oko 7.50 sati u centru grada, jedna bež Opel Vectra kretala se jednosmjernom ulicom i to u pogrešnom pravcu. Vozač je Vectrom upravljao nasumično, kretao se čak i po pješačkoj stazi. Onda je udario u prvi stup semafora. Lupio je farom, a onda se zabio i u prvi automobil koji je bio parkiran bočno. Potom je nastavio vožnju te udario u drugi stup semafora. S Vectre je tada pala maska i branik, no vozač nije zaustavio automobil nego je udario u još jedno vozilo – prepričala je čitateljica koja je potom Vectru izgubila iz vida.

Nastavila je pješačiti na posao i vidjela da je na ulicu u kojoj se zbio niz nezgoda izašlo 15-ak ljudi s upaljenim motorima. Potom je ponovo uočila istu Opel Vectru kako se zabija u drugi automobil. U tom se trenutku iz druge jednosmjerne ulice koja se naslanja okomito na Rakovčevu vozač se nastojao uključiti u promet. Vectra se tada konačno zaustavila.

– Bio je opći kaos, kao u akcijskom filmu. Za 10 minuta stigla je i policija i hitna – kazala je čitateljica iz Pule i dodala da je policijski očevid završio oko 11.30 sati.

>>VIDEO U lančanom sudaru 100 vozila poginulo troje ljudi

 

 

Komentara 5

GR
grsson
10:32 18.01.2013.

I.....jesu li uhitili Opel Vektru?

Avatar puky
puky
10:45 18.01.2013.

... ajme novinarstva ... "ona", vektra toliko shranja napravila ??! ... na ove vektre moraš paziti kao na "amstafe" ... ni slučajno dozvoliti da izmaknu kontroli ... strava ...

MO
mojzagi
12:54 18.01.2013.

Ma ove slike govore "strahovito " puno, kao da ih je slikao Franjo Tahi, !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije