Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN RAZLOG

Vozač u Dubrovniku fizički nasrnuo na kolegicu sa šaltera. Radničko vijeće ne želi potvrditi otkaz

Dubrovnik: Prva vožnja tri nova Libertasova gradska autobusa
Grgo Jelavic/PIXSELL
27.06.2022.
u 15:15

Uprava Libertasa muškarcu je odmah uručila izvanredni otkaz, no radničko vijeće sada isti ne želi potvrditi. Sve je za Dubrovački dnevnik potvrdio i Srđan Radišić, predsjednik Radničkog vijeća.

Kako javlja Dubrovački dnevnik, u tamošnjem javnom prijevozniku prošlog je tjedna došlo do incidenta. Naime, jedan je vozač Libertas autobusa fizički nasrnuo na kolegicu sa šaltera i to, kako govore neslužbene informacije, nakon što mu je odbila dodati vodu. Rekla mu je, navodno, da si uzme sam.

Uprava Libertasa muškarcu je odmah uručila izvanredni otkaz, no radničko vijeće sada isti ne želi potvrditi. Sve je za Dubrovački dnevnik potvrdio i Srđan Radišić, predsjednik Radničkog vijeća.

"Smatrali smo da bi sve činjenice trebalo dodatno provjeriti uz širu dokumentaciju vezanu za slučaj. S obzirom na to da nije nikada prijavljen ovaj napad na osobu, smatrali bi da se trebalo podrobnije ispitati cijeli slučaj, pa i medicinska dokumentacija", rekao je.

Kaže i kako po njegovu saznanju navedeni vozač do sada nije imao slične ispade, no dodaje i da ne može tvrditi isto izvan posla. "To je uredan i stručan čovjek", zaključio je.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:03 27.06.2022.

U civiliziranim sredinama, a Dubrovnik bi to morao biti, ovakovo ponašanje (naravno ako je sve točno) neprihvatljivo je i podložno sankciji , a to je otkaz. Činjenica jest kako se u Grad zadnjih dvadesetak godina doselilo svakojako pučanstvo koje nee želi prihvatiti gradske običaje, pravila ponašanja, bonton i slične za njih nevažne stvarce. Te pridošlice bi instalirali svoje zavičajne načine života . Ali neće moći ! Ne damo se . A napadnutoj ženi dajem svu moralnu potporu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije