Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaigrala se olovkom

Voditeljica tijekom emisije uživo 'odlutala', a kada je shvatila da je snimaju, njezina urnebesna reakcija nasmijala je mnoge

Natasha Exelby
Foto: Screenshot YouTube
1/2
10.04.2017.
u 08:51

Voditeljica ABC televizije Natasha Exelby sve je nasmijala svojom urnebesnom reakcijom kada ju je kamera snimila kako se igra kemijskom olovkom između dvaju priloga

Voditeljica ABC televizije Natasha Exelby sve je nasmijala svojom urnebesnom reakcijom kada ju je kamera snimila kako se igra kemijskom olovkom između dvaju priloga.

Australska voditeljica odlutala je mislima tijekom emisije vijesti i nije bila svjesna da je prilog završio te da je ponovno uživo u eteru. Kada je shvatila da je kamera snima, a ona se igra olovkom, voditeljica se šokirala, bacila olovku, duboko uzdahnula, širom otvorila oči i nastavila s vijestima.

No, voditeljici ovo nije prvi put da se i sama našla u vijestima. Kada je tijekom 2013. radila za Channel 10, morala se ispričati jer se nije mogla prestati smijati dok je u vijestima izvještavala o tragičnim nesrećama.

– Želim se ispričati jer sam se ranije smijala dok sam čitala ozbiljne vijesti i ako sam nekoga time uvrijedila, jako mi je žao – kazala je tada voditeljica. 

>> Izvještavajući o nesreći, shvatila je kako je njen muž poginuo - njena reakcija obišla je svijet

Ključne riječi

Komentara 1

RO
Rocky15
19:32 10.04.2017.

baš je seksi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije