Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.02.2014. u 12:17

Rovinjska Mirna nije lokalna tema pa zato na HTV-u nisu trebali biti lokalni političari D. Kajin i N. Tireli, pogotovo ne g. Kajin koji je jučer na svim mogućim televizijama, stječe se dojam, po naredbi g. Milanovića i Linića zapravo tjerao rovinjsku Mirnu u stečaj.

Damir Kajin, uz pomoć HRT-a, Velimira Bujanca i mnogih drugih hrvatskih televizija, jučer se cijeli dan uzaludno ubijao od posla opravdavajući suludi potez gospode Linića i Milanovića da otjeraju u stečaj uspješnu rovinjsku Mirnu i iz nje izbace Genezu, tvrtku za upravljanje u krizi koja je u zadnje dvije godine pomogla Mirni da proizvodi najviše u svojoj 137-godišnjoj povijesti. S ugledom kakav ga prati g. Kajin mogao je pričati i da je ćelav – nitko mu nije vjerovao.

Ujutro na Četvrtom programu HRT-a izravno iz Sabora, navečer u pola sedam na istom programu u Studiju 4, u dnevniku MrežeTV, u Bujici koju prenosi osam lokalnih televizija – svuda je bilo g. Kajina s istom praznom pričom da netko iz Istre hoće odnijeti novac, a on jedini to neće dopustiti. Nigdje se ovaj borac za glasove birača nije otvoreno izjasnio protiv Linićeva stečaja Mirne.

Najgore je postupila Hrvatska televizija u emisiji Studio 4 što ju je vodio Jozo Barišić. Njegovom su zaslugom na HTV prenesena demagoška prepucavanja dirigiranog "mirnotvorca" Kajina i gđe Nansi Tireli, koji su nastavili ono što su počeli jutros u Saboru: prenemagati se pred svojom istarskom biračkom bazom. Zbog ovo dvoje Barišićevih političara nije mogla doći do riječi jedina stručna osoba: gđa Valentina Ljubešić iz Geneze, koja je sjedila u studiju i morala se nadvikivati s Kajinom koji je telefonirao iz Osijeka i uživao u nesposobnosti Joze Barišića koji ga nije znao prekinuti, baš kao ni Bujanac u svojoj Bujici.

Jedini političar koji je kod g. Joze Barišića morao biti ministar je financija Linić, ali nije ga bilo zato što je tradicija HTV-ovih voditelja da svaku nacionalno važnu političku temu dograbe, oblijepe je sa svih strana demagogijom i naprave besmislenom jer, ako su svi u pravu, onda gledatelje takav apsurd ne zanima – ali HRT je obavio svoju društveno-važnu misiju (ako se šalimo).

>>Maras na HRT-u opravdava aferu: Račan se vozio u passatu, pa je izgubio izbore

Komentara 24

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
12:44 20.02.2014.

Kajin je naveći PROBLEM Istre i Istrijana.

GU
guc
14:44 20.02.2014.

I opet eni nekako nista jasno nije.Citave price razpricane kako terba ili kako je trebalo Mirnu vaditi iz gliba u kojem se nasla.Nitko da se ne zapita-i prepametni novinari-pa zasto se ta Mirna nasla u glibu.Ko li je zato kriv i dali je pokupio pare ili dali je u zatvoru-nedaj Boze.Da bi netko zavrsio u stecaju hoce reci da je duzan do grla i da svoje obaveze podmiriti ne moze.A ovdje se prica stalno kako Mirna dobro radi i konzerve joj se prodaju po cijelime svijetu.Ako je tako onda ju netko lijepo pljacka-zar ne.

ĆA
ćaćaća
16:34 20.02.2014.

kajin je mali mijo koji obavlja šporke poslove za milančeta i ostale "domoljube"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije