Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Koprivnici

Vlak pun tenkova sve iznenadio. Šef kolodvora: Ne znam odakle su došli

Screenshot/Google Maps
04.02.2019.
u 21:40

Tenkovi su privukli pažnju putnika koji su u Koprivnici čekali vlakove na svoja odredišta

Teretni vlak pun tenkova na koprivničkom željezničkom kolodvoru sve je iznenadio. Na kompoziciji je bilo nekoliko desetaka ratnih strojeva, javlja Podravski.hr. Kompozicija je u Koprivnicu stigla prijepodne i na kolodvoru je bila nekoliko sati.

– Nisam ovlašten davati informacije o čemu se radi. Iskreno, ne znam odakle su došli tenkovi, niti znam kamo idu. No, da i imam, taj podatak, ne bih vam ga smio otkriti – kazao je Željko Kamber, šef koprivničkog željezničkog kolodvora.

Tenkovi su privukli pažnju putnika koji su u Koprivnici čekali vlakove na svoja odredišta. – S kojim ići na posao – glasio je jedan od postova na društvenim mrežama, kojima su počele kolati fotografije tenkova na koprivničkom željezničkom kolodvoru. Podravski.hr piše kako se čini da je kompozicija s oružjem otputovala istočno, u smjeru Mađarske.

Pogledajte video: Ova nesreća dokaz je da se tragedija može dogoditi i pri jako maloj brzini

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
22:06 04.02.2019.

Pitajmo index.sr. .... oni ionako sve znaju... kada su dobili informacije o f16 onda valjda znaju i o tenkićima... ako ne znaju, izmislit će već nešto kontra ustaškofašističke države.....

Avatar RuAF
RuAF
22:20 04.02.2019.

Kako bi bilo lijepo da su današnji novinari dovoljno obrazovani pa da znaju prepoznati da se ovdje ne radi o tenkovima nego o borbenim vozilima pješaštva. Otprilike kao razlka između jabuka i marelica.

US
U sridu
23:17 04.02.2019.

Niti jedna slika t e n k o v a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije