Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uočeni nedostaci

Vlada mijenja Program energetske obnove obiteljskih kuća

13.03.2015., Zagreb - Ministrica graditeljstva i prostornog uredjenja Ana Mrak Taritas.
Petar Glebov/PIXSELL
26.03.2015.
u 14:38

U fondu su osigurana sredstva u iznosu od 71 milijun kuna što bi trebalo biti dovoljno za energetsku obnovu 10 tisuća obiteljskih kuća

Vlada je danas izmijenila Program energetske obnove obiteljskih kuća jer su uočeni određeni nedostaci.

- Kako bi program bio brži i operativniji znatno smo smanjili dokumentaciju koja je potrebna za ulazak u program energetske obnove. Direktno će se moći aplicirati kod Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost jer je bivši program išao preko jedinica lokalne samouprave i one su se pokazale spore – rekla je ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš.

U fondu su osigurana sredstva u iznosu od 71 milijun kuna što bi trebalo biti dovoljno za energetsku obnovu 10 tisuća obiteljskih kuća.

>> Vlada iznos za promidžbu na EU izborima povećala na 4 milijuna kuna

Komentara 11

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
15:22 26.03.2015.

u izbornoj godini obećanja obećanja

DU
Deleted user
15:19 26.03.2015.

Od sad Vam je dovoljno da dobijete potporu za energetsku unčikovitost, osimvlasnićkog lista, treba Vam i iskaznica HNS-a, a dovoljno je i samo pristupnica istoj.

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
15:45 26.03.2015.

Ajme prekrasna je ova ljepotica....uh kako je lijepa!!! Mora da je i pametna kad njena stranka ima čak 1% podrške, ali zato 4-5 ministarstava!!!!!!!!!!!!! To je mafija!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije