Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rad policije

Virovitičkim policajcima Josipović dodijelio odličja

josipović odličja
Arhiva PU Virovitičko-podravske
30.09.2010.
u 14:39

Odlikovani Hegediš, Štajdohar, Relić i Blažević, nagrađeno osmero policajaca.

VIROVITICA - Među 115 odlikovanih policajaca u povodu Dana policije u Zagrebu u četvrtak je predsjednik RH Ivo Josipović odličje Red hrvatskog pletara dodijelio Andreju Hegedišu, zamjeniku načelnika PU virovitičko-podravske, za osobit doprinos razvitku RH, a Spomenice domovinske zahvalnosti, za časnu i uzornu službu, uručio je Josipu Štajdoharu, glasnogovorniku PU, Danijelu Reliću, zamjeniku zapovjednika Interventne jedinice policije u Virovitici i Franji Blaževiću, voditelju smjene u Operativno-komunikacijskom centru PU virovitičko-podravske.

Nagrađenim policajcima čestitao je i ministar Karamarko koji je u sjedištu MUP-a nagradio osmoricu virovitičkih policajaca za iznimno profesionalno i učinkovito razrješenje kaznenog djela ubojstva dvije starije osobe u Virovitici te uhićenje počinitelja.

Godišnje nagrade primili su Darko Kićinbaći, Mario Balogović, Marija Štajdohar, Robert Lesić, Željko Smiljanić, Miroslav Grgurić, Željko Veršec i Tomislav Herceg. U prvih osam mjeseci ove godine PU virovitičko-podravska razriješila je više od 80 posto počinitelja kaznenih djela, pa se po ostvarenom uspjehu nalazi u samom vrhu hrvatskih policijskih uprava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije