Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika u avionu

Vikao usred leta sa 290 putnika: Imam ebolu i sad ste svi zaraženi!

ebola u zrakoplovu
Foto: Youtube Screenshot
1/3
10.10.2014.
u 08:16

Nepromišljeni 54-godišnjak urlao je da je bio u Africi te kako je pokupio smrtonosan virus

Putnici zrakoplova US Airwaysa na letu od Philadelphije do Dominikanske Republike proživjeli su pravi pakao zahvaljujući glupoj šali jednog od njih koji je usred leta počeo vikati da je zaražen ebolom. Nepromišljeni 54-godišnjak urlao je da je bio u Africi te kako je pokupio smrtonosan virus i prenuo ga svima u zrakoplovu, piše RT.

Ukupno 290 putnika i članova posade bili su u strahu za vlastito zdravlje sve dok zrakoplov nije sletio u Punta Canu. Ondje je u njega istog trena ušlo medicinsko osoblje opremljeno zaštitnim odijelima. Problematični putnik je uklonjen iz zrakoplova, a detaljnim pregledom i istraživanjem otkriveno je da nema ebolu te da nikada nije bio u Africi.

Ostali putnici pregledavani su puna dva sata dok im nije dozvoljen odlazak iz zrakoplova. US Airways ispričao im se zbog proživljenih neugodnosti, a putnik koji je sve "zakuhao'', bit će vraćen u SAD gdje će biti podvrgnut rigoroznijim testovima.

>>U Makedoniji umro Britanac od ebole? U Hrvatskoj pod nadzorom 26 osoba

>>Ebola i u Australiji? Vlasti testiraju medicinsku sestru

Komentara 1

MO
Milka Oreo 300g.
09:30 10.10.2014.

nek pregledaju sve, cak i analne otvore, to ce ga naucit pameti da se ne sprda vise tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije