Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLA SMRT

VIDEO Cigareta je ovoj ženi spasila život: 'Sad bih sigurno bila mrtva'

Youtube screenshot
28.11.2021.
u 16:58

Dok je pušila svoju cigaretu, jak vjetar pomicao je suncobrane i stolice, a onda je odjednom palo ogromno stablo i prekrilo gotovo cijeli lokal

Voditeljica puba izbjegla je smrt 'za dlaku' kada se ogromno stablo za vrijeme oluje Arwen srušilo na lokal u Brigendu u Velikoj Britaniji, a život joj je spasila - cigareta.

Cheryl Pound (55) otišla je na 'puš pauzu' sinoć oko 1.30 sati u sakrivenom dijelu puba nakon što je očistila cijeli lokal od te večeri. Dok je pušila svoju cigaretu, jak vjetar pomicao je suncobrane i stolice, a onda je odjednom palo ogromno stablo i prekrilo gotovo cijeli lokal, osim dijela gdje je ona stajala. 

- Ta cigareta mi je spasila život. Nisam praznovjerna, ali ovo nije samo puka sreća. Da nisam stajala ispod natkrivenog dijela, sigurno bih bila sada mrtva, kazala je za Daily Mail

Snimka nadzornih kamera pokazala je da je voditeljica puba zakoračala prema unutrašnjosti jer je čula 'pucketanje', a netom nakon što se odlučila vratiti pod natkriveni dio, cijelo stablo je palo. 

Oluja Arwen pogodila je ovoga vikenda velik dio Velike Britanije s vjetrovima koji su dosezali i do 160 kilometara na sat. Troje ljudi dosad je izgubilo život, uključujući i ravnatelja jedne škole na kojeg je palo stablo.  

Komentara 3

TO
tomotomo
17:59 28.11.2021.

Da ne puši bila bi unutra u kafiću i isto joj nebi moglo drvo pasti na glavu

SI
sisavac
08:32 29.11.2021.

najbitnije u čitavom tekstu je naglasiti da je pušila svoju cigaretu.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
17:08 28.11.2021.

Od sada u zahvalu cigareti treba ih pušiti 200 na dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije