Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SAMO 10 SATI RAZLIKE

VIDEO Kakvo ludo vrijeme u Zagrebu: Po noći mećava i snijeg, a popodne 12 °C

Foto: Pixsell/Čitateljica
1/8
24.03.2024.
u 15:50

Noćni snježni preokret u Zagrebu iznenadio je građane. Međutim, već sutra se najavljuje nastavak proljetnog vremena

Snijeg je noćas iznenadio Zagrepčane, a kako je 'ozbiljna' bila mećava svjedoči i snimka objavljena na TikToku. Vožnja kroz Zagreb izgledala je kao usred zime.

@dadaeleanor

Zagreb, 24.03.2024. 04:13h

♬ Tisina - Bajaga & Instruktori

Međutim, 10 sati kasnije je temperatura dosegnula 12 °C, pa se vani moglo hodati i u kratkim rukavima. Nema ni traga snijegu, a rijetko tko nosi jaknu. Prema DHMZ-u, ovo proljetno vrijeme će se nastaviti i sutra. Najavljuju sunčano vrijeme, posebice na Jadranu.

Foto: Večernji.hr

Ujutro u unutrašnjosti će biti nešto hladnije, pa mjestimice može biti magle, mraza i malo kiše. Poslijepodne je moguć i izolirani pljusak, osobito na istoku zemlje.

POVEZANI ČLANCI:

Vjetar će tijekom dana biti slab, u Slavoniji mjestimice umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu će ujutro biti slaba do umjerena bura i sjeverozapadni vjetar, dok će poslijepodne puhati jugozapadni, pa zatim i jugo. 

Najniže temperature će biti od -2 do 3 °C, a na Jadranu između 5 i 10 °C. Predviđa se kako će najviša dnevna temperatura biti od 12 do 17 °C

FOTOGALERIJA Snješko na Sljemenu

1/33
Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrza
17:31 24.03.2024.

To je danas normalno. Prije podne je premijer a popodne je prijedsednik. Ili kako bi reka narod šija voga.

JO
JOZO
17:08 24.03.2024.

Ludo bi bilo da je bio neki uragan a sniješka je znalo i prije biti čak i u svibnju pa su se savijali jorgovani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije