Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Uzbuna na 10.000 m: Goli muškarac u Rihanninu avionu

Pjevačica je na turneji "777", a nitko od novinara i obožavatelja koji lete u njezinu avionu ne zna gdje je idući nastup. Rihanna dosad nije dala ni jednu izjavu pa je novinar iz Australije skinuo odjeću u znak protesta
19. studenoga 2012. u 16:58 1 komentara 5 prikaza
rihanna (1)
Foto: Reuters

– Daj mi naslov, trebam samo jedan citat – urlao je razgolićeni novinar na visini od deset tisuća metara u Rihanninu avionu. Australac je jedan od počašćenih koji su dobili priliku letjeti s popularnom pjevačicom njezinim privatnim avionom na turneji nazvanoj "777".

Sama je turneja obavijena velom tajne. Pjevačica se u sedam dana namjerila proputovati sedam zemlja u kojima će održati sedam koncerata na tajnim lokacijama. Sve je krenulo u Ciudad de Mexicu, a dosad je nastupila i u Stockholmu te Berlinu. 

Nitko ne zna gdje je sljedeći nastup sve dok avion u kojem su svoje mjesto dobili i neki obožavatelji ne sleti na odredište. No atmosfera je uzavrela. Novinari se žale da je Rihanna previše ozbiljno shvatila tajnovitost pa dosad nije dala ni jednu izjavu. Ogorčen zbog njezina stava, australski je novinar odlučio odigrati posljednju kartu i skinuti odjeću u znak protesta. 

>>Rihanna htjela tetovažu na licu, studio za tetoviranje ju je odbio

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga