Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez popuštanja

Rihanna htjela tetovažu na licu, studio za tetoviranje ju je odbio

rihanna
Foto: AFP/Pixsell
1/3
14.11.2012.
u 17:30

U studiju su joj rekli da ima jako lijepo lice koje je šteta tetovirati. Pjevačica ih je dugo nagovarala da joj naprave tetovažu, ali nije ih uspjela nagovoriti

Lijepa pjevačica s Barbadosa Rihanna ima 15 različitih tetovaža na tijelu, među kojima je i crtež egipatske božice ispod njenih grudi. Nedavno je 24-godišnja glazbenica poželjela i svoje lice ukrasiti tetovažom, ali studio u kojem se htjela tetovirati odbio joj je na licu nacrtati tetovažu.

– Neću ti to napraviti jer ćeš svaki put kad se pogledaš u ogledalo vidjeti samo tetovažu. Imaš lijepo lice i nemoj ga unakaziti tetovažom – rekao joj je vlasnik studija. Pjevačica je rekla da joj nimalo ne smeta što bi tetovaža bila tako očita, ali unatoč njenim molbama u studiju u kojem se htjela tetovirati nisu popustili.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
steve
09:16 15.11.2012.

Svi oni koji su tetovirani, mogu li si zamisliti kada budu stari sesdeset, sedamdeset pa i vise kako ce izgledati u svojim ocima i ocima drugih, pokusajte docarati si tu sliku. Razmislite prije nego otvorite vrata tetu-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije