Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD OTOKA KAKANA

VIDEO Ronioci naletjeli na nevjerojatan prizor: 'Cijela ekipa bila je neopisivo sretna'

dupini kod Kakana
Foto: Brane Rađević, RK BUK
1/3
27.11.2023.
u 21:00

Sve je oduševilo to što su im dupini bili jako blizu, a taj su prekrasan prizor i snimili

U moru kod Kakana, nenaseljenog otoka šibenskog otočja koji se nalazi između otoka Kaprija na istoku i otoka Žirja na jugozapadu, ronioci su naletjeli na nevjerojatan prizor

Pored broda, na kojemu su bili pripadnici Ronilačkog kluba "Buk" iz Banja Luke, našla se skupina razigranih dupina. Sve je oduševilo to što su im dupini bili jako blizu, a taj su prekrasan prizor i snimili. 

- Cijela ekipa bila je neopisivo sretna jer neki od nas su ih prvi put vidjeli uživo i u tolikoj grupi, naročito jer su došli do broda. Sve se događalo neposredno prije našeg zarona i tako da smo i zaronili u nadi da ćemo ih sresti, ali to se nažalost nije desilo. Česti smo gosti u Ronilačkom centru 'Najada Diving' u Murteru, ali nakon ovog susreta, bit ćemo još češći - kazao je Brane Rađević, instruktor ronjenja.

VIDEO Prizor za pamćenje: Ronioci snimili dupine u igri oko njihovog broda kod Šibenika

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lektor
04:01 28.11.2023.

Dobro da nisu napisali kod Kakanog. Kaksn, Kakna, Kaknu...

Avatar Tombstone
Tombstone
00:25 28.11.2023.

Kaj, hoce ronit I odmah dobiju vizu????

BI
billynik
21:20 27.11.2023.

A je vam snimka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije