Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽALI ULAZAK U SCHENGEN

VIDEO Oduševljena Borzan zapljeskala u EU parlamentu: 'Ovo je velik uspjeh za Hrvatsku!'

Facebook
10.11.2022.
u 13:09

S osmijehom na licu, Borzan je glasno zapljeskala u trenutku kada je izvješće usvojeno, a ubrzo su joj stigle i prve čestitke kao hrvatskoj europarlamentarki

Europski parlament danas je na sjednici s velikom većinom podržao ulazak Hrvatske u Schengen i time otvorio put glasovanju u Vijeću EU koje će se održati 9. prosinca.

Ovu podršku Europskog parlementa s 534 glasa za, 53 protiv te 25 suzdržanih komentirao je ranije i premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade, a oduševljenje nije krila ni SDP-ova parlamentarka Biljana Borzan koja je svjedočila glasovanju.

S osmijehom na licu, Borzan je glasno zapljeskala u trenutku kada je izvješće usvojeno, a ubrzo su joj stigle i prve čestitke kao hrvatskoj europarlamentarki.

''Veliki je to uspjeh za Hrvatsku i sve naše građane!'', objavljeno je na Facebooku SDP-a Hrvatske, a vijest je komentirao i Tonino Picula. 

''Hrvatska u potpunosti zaslužuje ulazak u Schengen. Ispunila je sve zadane uvjete, i tehničke i političke. Stječemo ista prava slobodnog kretanja za naše građane koja već uživa 420 milijuna ljudi u 26 država. To je ravnopravna Europa za koju se zalažemo!'', zaključio je.

>> VIDEO Zoran Milanović o Majkama Srebrenice: 'Ja nisam negator genocida'

Komentara 10

Avatar krcedolac
krcedolac
13:35 10.11.2022.

Kriva slika uz ovu vijest.... fotka nastala kad su izglasavali povećanje plaća parlamentarcima....

KI
kikokiko
16:33 10.11.2022.

šta ja dobivam od toga kao napaćeni građanin? Vecu plaću? jeftinije gorivo? Košarica? veća penzija? Ako nije nista od toga boli me kura.

JM
Jmjm
17:40 10.11.2022.

Svi oni ,,pljescu,,ali placama od 18 t.eura i ja bi stalno pljeskao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije