Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAO SRCE SVIMA

VIDEO Napušten psić ima rep na čelu i prizor je naprosto nevjerojatan

Štene s dodatnim repom na čelu
Foto: Mac's Mission
1/6
15.11.2019.
u 15:12

Organizacija Mac's Mission nazvala je malo štene 'Narwhal iliti mali magični dlakavi jednorog'.

Štene kojem rep raste na sredini čela oduševio je ljude diljem svijeta nakon što su objavljene njegove slike na društvenim mrežama. Štene je pronađeno s ozljedom šape napušten i ostavljen na ledenoj hladnoći. 

Organizacija Mac's Mission nazvala je štene 'Narwhal iliti mali magični dlakavi jednorog'. Inače, riječ je o organizaciji koja se brine za pse koji su bili zlostavljani, napušteni ili imaju urođenu manu zbog koje bi umrli bez pomoći. 

Mac's Mission otkrila je detalje o psiću koji je zarobio srca ljudi diljem svijeta. Veterinarski pregled pokazao je kako se rep na čelu ne može micati, no da ne smeta malenom psiću. 

 

- Dodatni rep nije povezan s ničime i nema nikakvu drugu korist osim one da ga čini najcool štenetom ikada. - objavila je organizacija koja se brine za napuštene pse. 

Maleno štene Narhwal, za kojeg u šali govore kako je kombinacija jednoroga i psa nije još uvijek spreman za udomljavanje, jer osoblje Mac's Mission želi biti sigurno kako dodatni rep neće postati problem, prenosi Mirror. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:04 15.11.2019.

Cernobilj ili Fukushima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije