Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODGOVORNI VOZAČI

VIDEO Motociklist divlja po cesti: Pretječe na zebri, diže se na zadnji kotač pa se slikao mobitelom

Motociklist
Foto: Prometne zgode i nezgode
21.03.2023.
u 10:37

Na cestama Solina zabilježen je nesvakidašnje težak slučaj nedogovornog ponašanja na cesti. Vozač motocikla je prije zebre pretekao automobil, dignuo vozilo na zadnji kotač i potom izvadio mobitel da 'opali selfie'. Sve je to napravio na prometnici prema zgradi policije

Motociklist na zadnjem kotaču i snimajući se mobitelom projurio je u Solinu preko zebre cestom koja vodi ka zgradi policije. Premda je dobio preko 650 reakcija i gotovo 170 komentara, njegovo ponašanje nije naišlo na potporu društvenih mreža. "Nije momak ništa kriv. Točno se vidi kako ga je nenadano diglo na zadnji kotač, tako mu je mobitel ispao iz džepa, ali ga je on uhvatio u letu. Spasio je i sebe i mobitel", piše u najpopularnijem komentaru. Video je zabilježen kamerom u automobilu kojeg je pretekao tik prije zebre da bi potom digao motor na zadnji kotač, izvadio mobitel i počeo se snimati. Snimka je objavljena na Facebook profilu Prometne zgode i nezgode.

Korisnici društvenih mreža u komentarima su izrazili manjak oduševljenja ovakvim vratolomijama. "Ovdje će prirodna selekcija odraditi svoje. Samo da ne bude drugih žrtava", rekao je jedan korisnik oštro. "To je sposobnost, kakav prekršaj", rekao je drugi. "Kako poginuti na tiktoku", dodaje treći, a većina komentatora složila se da se ovog vozača može od sada nazivati Doktorom.

VIDEO: Bakica (70) hranila mačke u svojoj ulici: Dobila je novčanu kaznu od 132 eura

 

Komentara 1

PO
poluvodič
12:08 21.03.2023.

Samo jedno je gore od vozača bmw-a, a to su motociklisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije