Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM OBJAVIO SNIMKU

VIDEO Ćipe tvrdi da nikad nije Plenkovića nazvao lopovom, poslušajte njegov govor o premijeru iz 2023.

Split: Izvanredna konferencija Stipe Mlinarića o napisima tjednika Nacional
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
22.04.2024.
u 14:58

Unatoč njegovoj tvrdnji da nikada nije koristio izraz "Plenković lopov", na Facebook stranici samog Mlinarića može se, ipak, pronaći video u kojemu žestoko vrijeđa aktualnog premijera.

Danas je Stipo Mlinarić Ćipe, istaknuta figura u Domovinskom pokretu, demantirao tvrdnje da je ikada izrekao da je premijer Andrej Plenković lopov. "Rekao sam da država ne smije biti talac jednog čovjeka to i sada kažem. Nitko nema pravo da zbog nečijeg ega bude talac cijela država", kazao je za N1.

Unatoč njegovoj tvrdnji da nikada nije koristio izraz "Plenković lopov", na Facebook stranici samog Mlinarića može se, ipak, pronaći video u kojemu žestoko vrijeđa aktualnog premijera. U izlaganju u Hrvatskom saboru Ćipe je jasno optužio Plenkovića nazivajući ga "lopovom", "nacionalnim izdajicom" i "najvećim neprijateljem hrvatskog naroda", a upravo je to izlaganje Mlinarić na Facebooku sam objavio 24. veljače prošle godine.

"Promjena koja je došla s vama je velika: sada nije tek neka stranka talac nekog nesposobnog političara, nego je sada cijela država talac jednoga izdajice nacionalnih interesa. Prevarili ste narod – i zabetonirali ste prodaju INE, uveli ste, kao svog koalicijskog partnera, na ključna mjesta nasljednike stranke koja je bila leglo ratnih zločinaca, nametnuli ste rodnu ideologiju Istanbulskom konvencijom, premda ste znali da je narod većinski protiv, ukrali ste referendum narodu, premda je imao 10 posto više od potrebitih broja potpisa. Premrežili ste Hrvatsku uhljebima na svim razinama, čak ste i stranku HDZ do kraja detuđmanizirali, a preostali članovi ove stranke, koji još uvijek gaje sentiment prema pokojnom Tuđmanu, dišu na škrge, čekajući hoćete li vi prije otići, ili će prije oni izumrijeti. Opstruirali ste svaki pošteni proces otkrivanja istine o zločinaštvu JNA nad Hrvatskom, korumpirali ste braniteljske udruge i začepili usta braniteljima mitom i korupcijom, dok istovremeno pod vašom upravom Domovinski rat sve više gubi na ugledu", nizao je Mlinarić lani optužbe na Plenkovićev račun.

Potom ga je član Domovinskog pokreta izrijekom nazvao - lopovom. "Ponovit ću, promjena koja je došla s vama, doista je velika: više nije tek vaša stranka talac jednog čovjeka, nego je sada cijela Hrvatska talac jednog lopova, izdajice, i najvećega neprijatelja hrvatskog naroda. To ste vi, gospodine Plenkoviću. Do dna želuca mi se gadi vaša laž, manipuliranje, izdaja, a ponajviše od svega mi se gadi što ste učinili od digniteta Domovinskog rata i od hrvatskih branitelja, koji danas nemaju gdje više podići glas, jer ste korumpirali sve udruge koje bi ih trebale štititi i braniti.

VEZANI ČLANCI:

Vi smjenjujete ministre samo stoga što vi više u njih nemate povjerenja, jer s vama ne žele krasti i varati i izdavati nacionalne interese. Ali, narod je u vas izgubio povjerenje, upravo stoga što to radite sve vrijeme. Stoga, odlazite, gospodine Plenkoviću! Bolje prije nego kasnije, bolje za vas. Odlazite", poručio mu je lani Mlinarić.

FOTO Grbin je rezultate dočekao u zagrljaju svoje supruge: Ona je medicinska sestra, a imala je problem oko diplome

Split: Izvanredna konferencija Stipe Mlinarića o napisima tjednika Nacional
1/21

Komentara 10

Avatar Krabat
Krabat
15:15 22.04.2024.

Ćipe pa nemoj se pravdati nikome i dobro si rekel lopov ober lopova i još k tome i izdajica

DU
Deleted user
07:26 23.04.2024.

DP je nastao na lažnom domoljublju, što očekivati, normalno je da Ćipe sada laže i mulja, normalno je da će Markuš sa HDZ-om a zaboravio je svog malog Bezuka kojeg ne nagovorio da puca po Banskim dvorima, neće sa Srbima ali ipak im je Pupovac drag sa sloganom"Hrvatska treba Srbe! " sada se i vidi zašto.

TK
tkoznaa
15:17 22.04.2024.

Ćipe pa ti mrziš sve oko sebe. Toliko lažeš da ja stobim nebi disao u istom gradu. Plenkoviću imaš moju potporu otkaći lažovčinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije