Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF SPLITSKOG HDZ-a

Mihanović nakon odluke o svom doktoratu: 'Opraštam svima, ali neću im zaboraviti'

Premijer Plenković u Splitu dao podršku Vici Mihanoviću i Blaženku Bobanu
Milan Sabic/PIXSELL
20.12.2021.
u 19:04

Podsjetimo, riječ je o doktorskoj disertaciji pod naslovom "Ekonomski učinci pomorskog prometa i transporta u funkciji gospodarskog razvoja" koja je izazvala niz reakcije u javnosti uoči lokalnih izbora u svibnju.

Povjerenstvo za znanstvenu procjenu doktorske disertacije šefa splitskog HDZ-a Vice Mihanovića utvrdilo je njegov doktorat nije plagiran, ali ima puno nedostataka i morat će ga značajno doraditi.

Podsjetimo, riječ je o doktorskoj disertaciji pod naslovom "Ekonomski učinci pomorskog prometa i transporta u funkciji gospodarskog razvoja" koja je izazvala niz reakcije u javnosti uoči lokalnih izbora u svibnju, a na kojima je Mihanović bio kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika.

Odluku je danas komentirala i bivša ministrica obrazovanja Blaženka Divjak koja je odluku Povjerenstva nazvala prostituiranjem znanosti i navela da se Sveučilište u Osijeku i rektor skrivaju iza paragrafa i pravilnika.

Večeras se oglasio i Vice Mihanović.

"Odluku Povjerenstva osječkog sveučilišta primio sam na znanje i neću je komentirati. Onima iz politike i medija, koji su sve ovo pokrenuli, samo da bi me kompromitirali u predizborno vrijeme, poručujem da im sve opraštam, ali im neću zaboraviti javni linč kojem su me izložili, ne radi mene samoga nego prvenstveno zbog moje obitelji. Utakmica tek počinje, idemo raditi…", napisao je Mihanović na Facebooku.

Komentara 14

AN
ante411
21:36 20.12.2021.

Pa sad Mihanović ima veću titulu od Plenkovića.

DU
Deleted user
21:12 20.12.2021.

slučaj podsjeća na vasin diplomski

GO
Gordana2101
19:52 20.12.2021.

Sveučilište u Osijeku ne može pasti niže... jadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije