Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokloni i borovi

Veseli Badnjak za 25 obitelji

Božićna jelka
Foto: PR FOTO
1/4
24.12.2015.
u 13:51

Nazočnima se obratila Mirjana Tadić iz Caritasa i Nikola Sorić, vlasnik Ultra Sonika koji je najavio nastavak pomaganja socijalnio ugroženim obiteljima i zadarskoj samoposluzi.

U sklopu prvog Adventa u Zadru danas je ekipa Soundset Centar radija, u suradnji s BAUMAX-om i Ultra Sonikom,  podjelila 25 božićnih borova.

Uz borove, obitelji koje je organizirao  Caritas, dobile su na poklon i priogodne lampice i poklone.  S ovom akcijom završen je i projekt SVI zaJEDNO za RADOST BOŽIĆA uz Ultra Sonik. Nakon atraktivnog svečanog otvaranja Adventa, 9 dječjih božićnih festivala, predstavljanjem jedinstvene eko svijetleće instalacije i postavljanjem najduže božićne čestitke, Soundset Centar radio posebno je obradovao Zadrane organizirajući i 2.Utrku Djedova Božičnjaka.

Nazoćnima se obratila Mirjana Tadić iz Caritasa i Nikola Sorić, vlasnik Ultra Sonika koji je najavio nastavak pomaganja socijalnio ugroženim obiteljima i zadarskoj samoposluzi.

Ovom humanitarnom akcijom, ekipa Soundset Centar radija,nastavila je zajedno s Ultra Sonikom pomagati zadarskoj socijalnoj samoposluzi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije