Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna akcija

Evo kako je Dominik Livaković izmamio osmjehe na lica sportaša: ''Pratim vaše aktivnosti, trud i rezultate i jako sam ponosan''

Podravka
21.12.2023.
u 10:29

Nogometni reprezentativac Dominik Livaković s Podravkom razveselio je članove Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce .

Puno dobrih želja i radosti – tako bismo najlakše mogli opisati prosinac, mnogima najljepše doba godine kada više nego ikad osjećamo zajedništvo i ljubav. Poznati kao sportska nacija, ono što nas uvijek ujedini sportski su uspjesi, kada cijela zemlja diše kao jedno, svaka utakmica naših sportaša i reprezentacija prati se iz minute u minutu. Kažu da sport spaja ljude, briše granice i ono što se ponekad čini nemogućim, upravo se događa kroz sport.

Kada govorimo o blagdanskom razdoblju, svima nam je cilj razveseliti svoje najmilije sitnicama koje će izmamiti osmijeh na njihovo lice, a kada da se tim lijepim željama pridruže i omiljeni sportski idoli, onda možemo reći da je riječ o pravoj božićnoj čaroliji. Baš takva bajka dogodila se u Koprivnici, gdje je naš nogometni reprezentativac Dominik Livaković s Podravkom ove blagdane učinio još posebnijima članovima Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce, koja od 2013. godine kontinuirano organizira dnevne sportske aktivnosti za osobe s intelektualnim poteškoćama.

Foto: Podravka

Mnogima omiljeni Čokolino, kao i drugi Podravkini proizvodi, razveselili su članove Udruge koji svoje srce svakodnevno ostavljaju na terenu u brojnim sportskim aktivnostima i natjecanjima. Iako Dominik zbog sportskih obaveza u svom klubu nije mogao prisustvovati druženju, javio se radosnom video porukom:

– Sretan sam što vas mogu razveseliti zajedno s Podravkom. Pratim vaše aktivnosti, trud i rezultate i jako sam ponosan. Vama i vašim obiteljima želim ugodne blagdane – poručio je Livaković i dodatno uljepšao blagdansko raspoloženje na druženju koje je predvodio dobro nam poznat lik – medvjedić Lino.

Foto: Podravka

Osim obilja radosti, koje se osjeća u zraku, prosinac je vrijeme ispunjenja želja. Svoje želje s nama su podijelili članovi Udruge Veliko srce i pokazali nam onu pravu bit Božića, a to je zajedništvo. Ovo su njihove blagdanske želje i najljepše uspomene koje ih vežu za najradosnije doba godine.

Ivan Dujaković

Volim Božić jer je to vrijeme mira i zajedništva te druženja s roditeljima i braćom. Najljepša božićna uspomena mi je Lego autić koji sam jedne godine dobio na poklon. Za Božić nemam nekih prevelikih želja – želim samo da svi u obitelji budemo zdravi!

Vladimir Strmecki

Baš se radujem Božiću. U to vrijeme svi smo doma, družimo se i zezamo. Nekako je sve opušteno. Božić me podsjeća na djetinjstvo i lijepe poklone koji su me uvijek razveselili. Želim da ovaj Božić provedemo u miru, zajedništvu i s puno smijeha.

Đuro Horvat

Jedva čekam Božić i druženje s obitelji i prijateljima. Mislim da je to smisao Božića. Božićna želja je ove godine malo drugačija – želio bih putovati svijetom i uživati.

Sadržaj nastao u suradnji s Podravkom.

 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije