Naslovnica Vijesti Hrvatska

Velečasni Zlatko Sudac iz Rima poslao podršku Bandiću

- Prvo priznanje Republici Hrvatskoj nije dao agnosticizam, nego katolicizam. Nema istinske pravde bez blagoslova križa Gospodina našega Isusa Krista - rekao nam je vlč. Sudac.
07. siječnja 2010. u 13:58 62 komentara 1 prikaza
sudac-novi
Foto: Zoran Grizelj

I velečasni Zlatko Sudac podržao je kandidaturu Milana Bandića za predsjednika Republike Hrvatske. Valu crkvene podrške Milanu Bandiću karizmatični svećenik Sudac pridružio se iz Rima, gdje trenutačno boravi.

- Prvo priznanje Republici Hrvatskoj nije dao agnosticizam, nego katolicizam. Nema istinske pravde bez blagoslova križa Gospodina našega Isusa Krista. Nema ni svjetla među ljudima bez svjetla koje prosvjetljuje svakog čovjeka, a to svjetlo jest Isus Krist. Svako carstvo koje se gradilo bez Kristova križa urušilo se samo u sebi – rekao nam je vlč. Sudac.

Uzimajući u obzir sve aspekte, pa i činjenicu da nema čovjeka bez grijeha, kao katolički svećenik, stajem na stranu onoga predsjedničkog kandidata koji vjeruje u osobu Isusa Krista. Neka križ Gospodnji blagoslovi našu domovinu, a posebno sve živuće i pokojne žrtve obrambenoga domovinskog rata – kaže Sudac, očito aludirajući na grijehe i afere koji se pripisuju Bandiću, ali je za Crkvu i takav kandidat podesniji, nego onaj koji zagovara "crvenu Hrvatsku".

Vlč. Sudac trebao se tijekom kampanje i susresti s Milanom Bandićem, ali je zbog svojih obveza morao otputovati u Rim i Vatikan. No, upravo je u Vatikanu snimio televizijsku poruku, koja će sutra biti emitirana u finalu predizborne kampanje kao otvorena podrška Milanu Bandiću.

Elipso

  • bili-tartuf:

    Bravo Zlatko !....sve je Jasno!!

  • treble:

    lopovi se grupiraju...

  • rudolf:

    HRISTOS SE RODI!čestit božić Dušku Ljuštini budućem predstojniku ureda predsjednika Bandića.