Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na njih kazne ne djeluju

Već višestruko kažnjavani, no jedan ipak opet vozio bez ispita, a drugi pijan i bez dozvole

jurnjava
Foto: Screenshot
15.05.2020.
u 13:25

Prvog prijestupnika policajci su ulovili u Dubravi, a drugog na drugom kraju Zagreba - na Črnomercu

Iako je zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita već nekoliko puta završio na sudu te je kažnjen, to nije spriječilo jednog 25-godišnjaka da ponovo učini isto.

Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 13. svibnja u 22.50 zaustavljen dok je upravljao Mitsubishi Coltom zagrebačkih oznaka. Kretao se Avenijom Dubrava, a zaustavljen je na križanju kod Ulice Retkovec.

Kada je ustanovljeno da opet vozi bez položenog vozačkog ispita, odveden je u postaju pa sucu za prekršaje. Ovaj je put uvjetno kažnjen s 50 dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana.

A na 15 dana u zatvoru je završio i 45-godišnjak koji je iste večeri oko 23 sata upravljao Audijem zagrebačkih oznaka vozeći Prilazom baruna Filipovića. Policija ga je pokušala zaustaviti zvučnim i svjetlosnim signalima, na što se on nije obazirao. Nakon kraće potjere, policajci su ga sustigli u Ulici Tina Ujevića.

Tada je utvrđeno da je alkoholiziran, da nije bio vezan, da je vozio u vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, te kako je posljednjih godinu dana već dva puta pravomoćno kažnjen zbog prometnih prekršaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije